JUNTS FEM CIUTAT

Desenvoluparem el projecte que connectarà el barri del centre amb el del Temple amb un nou eixample, un cop hem renegociat la cessió dels terrenys i que Adif desafecti els terrenys en desús de Renfe al centre de la ciutat.

I mentre, un cop enderrocats els antics magatzems de l’estació, situarem un aparcament públic i gratuït.

Reurbanitzarem integralment el carrer Cervantes convertint-lo en un eix modern, amable i referent, que sigui el nexe d’unió entre el centre històric i el nou eixample.

Durem a terme una actuació integral a l’entorn de la Catedral: finalitzarem la nova plaça, completant les escales, i creant un espai turístic que permetrà visitar les importants restes arqueològiques que documenten els més de 2.000 anys d’història
de la ciutat.

Continuarem executant el passeig fluvial. Ara, des de l’embarcador del Mercat fins a l’antic Escorxador amb un passeig i carril bici, que connectarà tota la ciutat vora el riu fins a la Universitat.

Convertirem la rambla Catalunya en un nou bulevard amb carril bici i arbrat, que vertebrarà el barri de Ferreries.

Transformarem l’antic col·legi Sant Josep en un nou equipament d’ús social, cultural i esportiu per a la ciutat que s’anomenarà ‘Espai Mossèn Sol’.

Urbanitzarem la plaça Immaculada, centre neuràlgic del barri de Remolins.

Una vegada hem guanyat la plaça de l’Ajuntament per a les persones, procedirem a la seua urbanització definitiva.

Convertirem l’antiga fàbrica Indo a Ferreries en un espai social i cultural al servei del barri i de la xarxa d’entitats de la ciutat.

Finalitzarem la recuperació de l’antic Balneari d’En Porcar.

Reformarem la plaça Alfons XII i modernitzarem l’aparcament soterrani.