JUNTS FEM UNA TORTOSA CAPDAVANTERA

Instarem el Departament de Salut que executi de forma immediata el projecte d’ampliació de l’Hospital Verge de la Cinta, i la construcció del pàrquing amb un accés directe des del centre de la ciutat a l’alçada del carrer Despuig, així com la construcció d’un ascensor que connectarà el centre urbà amb l’equipament sanitari de referència al territori.

Exigirem el retorn de les especialitats de digestologia, oftalmologia, anestèsia i clínica del dolor a Tortosa.

Impulsarem la construcció del nou CAP de Jesús als terrenys annexos a l’Hospital de la Santa Creu.

Seguirem exigint l’execució de l’autovia A-7 al seu pas per les Terres de l’Ebre.

Continuarem reclamant la millora de la connectivitat de Tortosa i les Terres de l’Ebre amb Barcelona i València a través del transport públic ferroviari. Una vegada finalitzada la doble via del Corredor del Mediterrani entre Vandellòs i Vila-seca s’han d’incrementar les freqüències, s’ha de reduir de temps de viatge, i hem de disposar de trens semidirectes que també enllacen amb l’estació del TGV del Camp de Tarragona.

Implementat el TGV entre València i Barcelona, les Terres de l’Ebre hem de disposar també del servei d’alta velocitat.

Implementarem el Pla Estratègic de la ciutat elaborat per la URV amb la participació de tots els agents públics i privats.

Treballarem per l’execució del projecte de desdoblament i soterrament de l’Eix de l’Ebre per trams, que s’iniciarà amb la construcció de la rotonda a l’entrada de Jesús i dels vials de servei que connectaran el poble de Jesús amb el camí Masets de Pinyol.

Impulsarem activitats esportives i lúdiques al riu per fomentar la navegabilitat pel riu Ebre un cop renovat tot l’embarcador fluvial.

Farem possible amb la Diputació de Tarragona l’entrada al poble dels Reguers amb les obres d’adequació de la carretera T-342.

Finalitzarem, amb l’obra iniciada per la Diputació de Tarragona, la renovació de la carretera T-301 que uneix Tortosa amb Bítem, que permetrà millorar la seguretat en tot el seu recorregut.

Donarem continuïtat a la via verda per fer-la arribar fins al cor del Delta de l’Ebre, unint els dos parcs naturals de les Terres de l’Ebre.

La Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre és una oportunitat que, Tortosa, de la mà del Govern de la Generalitat, hem de saber projectar.