PROGRAMA DE GOVERN 2023-2027

En els darrers anys, des de l’Ajuntament de Tortosa hem transformat la ciutat i hem propiciat un impuls per a millorar la qualitat de vida dels tortosins i les tortosines. Ha estat un treball constant, amb plena dedicació i pensant sempre i en tot moment en la ciutadania de Tortosa i en el conjunt del municipi, amb projecte per a tots els barris i pobles. Durant els propers anys cal que la línia de transformació i creixement que hem dibuixat continuï per tal de consolidar els avenços i generar-ne de nous. No ens podem permetre perdre el dinamisme que hem assolit, tornant a vells models que van suposar una paràlisi per al nostre municipi.

Per fer-ho, des de Junts per Tortosa tenim un projecte sòlid, solvent, ambiciós i realista a la vegada, un projecte contrastat, treballat, intens i persistent. Un camí que continua les passes que hem fet, transformat la ciutat i recuperant el seu patrimoni que han permès atendre les necessitats de la gent, generar oportunitats de desenvolupament amb la creació de llocs de treball i millorar la ciutat en molts aspectes de la vida quotidiana.

Tenim el projecte, tenim l’equip, tenim les ganes, tenim el compromís, tenim la il·lusió, tenim l’experiència per seguir fent gran la teua Tortosa, la Tortosa de tots. I esperem poder comptar amb tu, perquè amb tu estem fent i farem una Tortosa encara millor.

TORTOSA

JESÚS

DISPONIBLE PROPERAMENT

CAMPREDÓ

BÍTEM

ELS REGUERS

VINALLOP