El projecte

Junts per Tortosa tenim molt clar que la millor fórmula per continuar tirant endavant la ciutat és fer-ho des del treball en xarxa, buscant la complicitat de la ciutadania a través d’entitats i associacions per, junts, continuar fent avançar Tortosa. Ho fem des de l’experiència de govern que hem acumulat en els darrers anys, i amb una manera de fer, des del rigor, que ens avala.

El nostre projecte va més enllà del programa de govern per un mandat. És uun projecte ambiciós però també realista, amb la voluntat de fer una ciutat millor i per a tothom, on les persones siguin el centre. Volem continuar fent de Tortosa una ciutat per viure-hi, una ciutat d’oportunitats, pensada per i amb les persones i que vol continuar consolidant-se com una ciutat capdavantera i referent al país.

Incloem, al projecte, les propostes que des de les entitats i associacions, però també la resta de la ciutadania ens feu arribar. Perquè una de les coses que ens caracteritza és la proximitat, estar a peu de carrer i amb permanent contacte amb la gent.

Volem continuar fent créixer la nostra ciutat, perquè Junts Fem Tortosa!

Consulta el programa de les darreres eleccions