COMUNICAT DE PREMSA

Des de Junts per Tortosa lamentem la falta de projecte de Movem, que queda demostrat un cop més que són els del No pel No i només busquen desgastar

Desprès de llegir alguns comentaris i iniciatives populars, aquest matí Movem Tortosa ha convocat precipitadament una roda de premsa per criticar el projecte del govern municipal d’enderrocar les naus dels terrenys de RENFE. No obstant, l’hemeroteca els ha jugat una mala passada. El 22 de maig, en una altra roda de premsa performance de les que tant els agraden, van explicar als mitjans que apostaven per “construir un aparcament en superfície als antics magatzems”]. A més, el POUM que ells mateixos van aprovar, tampoc preveu els magatzems.

És per tant una mostra més del que venim denunciant des de fa temps. Movem Tortosa són els del “No pel No”, la seva acció política és només posar pals a les rodes i no deixar avançar el govern de Tortosa. Lamentem aquesta posició i els instem a que, si no volen fer, almenys deixin treballar a aquells que sí tenim la voluntat de tirar endavant la ciutat.

Tal i com preveu el POUM que va aprovar un govern anterior en el qual Jordi Jordan era càrrec de confiança, des de Junts per Tortosa, apostem per enderrocar les naus, que estan molt malmeses, i construir, de forma temporal, un aparcament gratuït en superfície per millorar la mobilitat al centre de Tortosa i el barri del Temple.

https://www.facebook.com/JuntsperTortosa/videos/408801089817119/