L’EQUIP

Aquest és l’equip de dones i homes que m’acompanya en la candidatura a l’alcaldia de Tortosa per a les eleccions del 26 de maig.

És un equip nou que parteix del que és el nostre projecte, amb gent amb experiència i amb molta gent nova que ha decidit fer el pas i continuar treballant per la ciutat, ara des de l’ajuntament.

Som gent que venim de diferents llocs, persones acostumades a dedicar una part important del nostre temps a la ciutat a través de la participació en entitats i associacions diverses: del món veïnal, de l’empresa, del comerç, de la universitat, del món de l’esport.

L’equip de Junts per Tortosa és el millor equip: transversal, plural, preparat, ambiciós, il·lusionant, la millor fórmula. Una formula de gent compromesa amb la nostra ciutat i també amb el nostre país.

Un equip que va més enllà de la suma de persones. Ens uneix l’estima a Tortosa i les ganes de treballar. Estic convençuda que aquest és el millor equip per continuar fent de Tortosa una ciutat millor, d’oportunitats, per a les persones i capdavantera. I la volem fer amb tu.

MERITXELL ROIGÉ


5. CINTA ESPUNY i VIDAL

TORTOSA, 197411. XAVI BLANCH i MIRÓ

TORTOSA, 197813. ANNA REHUES i GRAU

ELS REGUERS, 1986


18. MARIA OTERO i FERRÉ

TORTOSA, 1999
21. FERRAN BEL i ACCENSI

TORTOSA, 1965
S3. MARIA ACOSTA i CURTO

TORTOSA, 1989S5. ALFREDO FERRÉ i FANDOS

ELS REGUERS, 1971