Junts per Tortosa presenta ‘La teua Tortosa, la Tortosa de tots’ com l’eslògan per a les municipals del 28-M

L’alcaldessa aposta per una campanya en positiu, centrada en les propostes per a Tortosa i els pobles i reclama joc net a la resta de formacions

Junts per Tortosa ha presentat aquesta tarda el cartell amb el que concorrerà a les properes eleccions. Amb l’eslògan ‘la teua Tortosa, la Tortosa de tots’, l’alcaldessa Meritxell Roigé vol apel·lar a la ciutadania per “seguir impulsant i construint una ciutat pensada per a les persones, una ciutat per a tothom”,amb el que ha definit com“un projecte de Tortosa per a Tortosa”.

Volem seguir impulsant una Tortosa millor, la Tortosa de tots és la que hem fet gràcies a la implicació de la societat civil, de les entitats, dels clubs, de les associacions de veïns, dels comerciants, de les entitats juvenils i de cultura popular”, ha explicat la candidata. A més, al cartell també hi torna a aparèixer l’eslògan ‘Meritxell Roigé, la teua alcaldessa’ i és que la candidata representa l’únic lideratge femení per a la ciutat.

En aquesta línia, Roigé ha apostat per una campanya directa i en positiu, sense que hi hagi una altra campanya paral·lela de difamació personal. “La nostra campanya se centrarà en donar a conèixer l’equip, el nostre projecte de ciutat i dels pobles i totes les propostes per seguir transformant Tortosa”.

Alguns poden tenir la temptació, quan no hi ha propostes ni programa, d’intentar embrutar la campanya, però no entrarem en les calúmnies, falsedats, falta de formes i insults”, ha lamentat l’alcaldessa, qui ha reclamat joc net i ha convidat la resta de formacions a condemnar les actituds masclistes i ofensives i dur a terme una campanya transparent. “Esperem no trobar-nos amb una campanya a l’estil de Donald Trump, que fa molt soroll per tal d’amagar una falta clara de projecte i de propostes amb insults i desqualificacions personals”, ha afegit.

El proper dijous 20 a les 20h, al Teatre Auditori Felip Pedrell, l’alcaldessa Meritxell Roigé presentarà el projecte per a la Tortosa dels propers 4 anys, així com l’equip amb el que el vol tirar endavant.