Meritxell Roigé apel·la els indecisos a apostar per una Tortosa que segueixi avançant

L’alcaldessa destaca les més de 200 actuacions a la via pública durant aquest mandat i es compromet a seguir-hi actuant amb determinació

L’alcaldessa de Tortosa i candidata a la reelecció, Meritxell Roigé, ha apel·lat aquest matí a tots els indecisos, a aquelles persones que no han decidit encara el seu vot i a les que no han decidit si aniran a votar. L’alcaldessa els ha demanat que apostin per una Tortosa que segueixi avançant i progressant, com ha fet possible l’obra de govern desenvolupada els darrers anys per Junts per Tortosa.

Meritxell Roigé ha demanat així “confiança per conformar un govern més fort, per evitar els bloquejos de l’oposició i perquè la transformació de Tortosa no s’aturi”. “Aquestes eleccions no van de sigles ni d’ideologies, van de projectes, i nosaltres hem demostrat la nostra capacitat de treball per fer que la ciutat es transformi i que creixi. Estem en un molt bon moment i no ens podem permetre tirar enrere, que és el que passaria amb un canvi de rumb com el que alguns proposen. Cal seguir treballant per la Tortosa del futur, aquesta Tortosa de la qual ens n’hem de sentir orgullosos”, ha afegit l’alcaldessa.

Roigé ha fet aquestes declaracions en el transcurs d’una roda de premsa de la formació municipalista a Vora Parc, des d’on ha destacat les més de 200 actuacions que s’han dut a terme a la via pública aquest mandat. “Més enllà de grans actuacions com la plaça de la Catedral, el carrer Barcelona, el carrer Cervantes o la plaça de l’Ajuntament, hem actuat com mai a la via pública, amb actuacions en més de 140 carrers i places, que han comportat rebaixos a més de 240 punts i, per tant, la supressió de barreres arquitectòniques, amb 50 actuacions en renovació del ferm en carrers i camins…”, ha destacat l’alcaldessa, que també ha recordat que s’han plantat més de 500 arbres i s’han renovat i ampliat els parcs infantils de la ciutat i que “tot això s’ha fet tot i l’impacte i l’aturada que va suposar la pandèmia”.

Junts per Tortosa aposta per continuar amb aquestes actuacions durant el proper mandat. “Seguirem amb aquesta actuació directa a la via pública, emfatitzant la supressió de barreres arquitectòniques i creant noves zones verdes”, ha explicat Meritxell Roigé, que també ha apostat per ampliar i millorar les àrees d’esbarjo caní que el govern municipal va impulsar,

Durant aquest mandat també s’han substituït centenars de lluminàries LED, incrementant l’eficiència energètica, i també s’ha potenciat l’enllumenat ornamental en edificis monumentals, com el Mercat de Tortosa, l’antic escorxador o la rotonda de la plaça del Bimil·lenari… L’alcaldessa ha destacat també les actuacions a la plaça de l’ajuntament, a la plaça del Tortosí Absent i a la plaça Francesc Macià, amb la instal·lació i millora de fonts públiques.

Tortosa, 22 de maig de 2023