Victor Ferrando tornarà a encapçalar la llista de Junts per Jesús

L’alcalde ha posat en valor que tot i la complexitat del mandat s’ha executat un 70% del programa electoral

Victor Ferrando encapçalarà la llista de Junts per Jesús a les properes eleccions municipals, la marca pròpia de Junts per Tortosa, el partit de l’alcaldessa, al poble de Jesús. Ferrando es torna a presentar amb “les mateixes ganes i il·lusió però amb l’experiència adquirida dels darrers anys” i amb la intenció “d’implementar el pla de millora de la via pública, així com de posar fil a l’agulla a un dels reptes de futur: les instal·lacions fotovoltaiques”. L’alcalde també ha manifestat la voluntat de seguir treballant i apostant pels joves del poble, amb la construcció d’un espai jove i d’un espai de cotreball, així com la creació d’una comissió jove.

Ferrando també ha fet balanç de la feina duta a terme aquest mandat, un mandat complex. “No hem pogut tirar endavant tot allò que teníem previst, però tot i la complexitat, hem executat un 70% del nostre programa electoral”, ha dit el candidat, recordant que també “hem creat un nou espai a la zona poliesportiva del poble, que permet dinamitzar la vida social del poble”. A més l’alcalde ha destacat les actuacions de millora de la via pública, remarcant la duta a terme a l’Avinguda Molins d’en Compte, amb la remodelació de les voreres. Ferrando també ha parlat d’un dels reptes importants per al poble, la creació de l’hotel d’entitats, que acull una trentena d’entitats del poble i contribueix a la cohesió i dinamització.

L’alcaldessa i candidata de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha posat en valor la feina duta a terme per Victor Ferrando i el seu equip i ha destacat el compromís i ganes de seguir treballant pel poble de tota la candidatura de Junts per Jesús. “A Junts per Tortosa tots els pobles del municipi tenen un protagonisme rellevant, som els únics que tenim projecte a Jesús, Campredó, Bítem, els Reguers i Vinallop”, ha dit l’alcaldessa.

Jesús, 3 d’abril de 2023