Els comerciants posen en valor els Bons Tortosa com a mesura per dinamitzar el comerç local

Meritxell Roigé parla amb la presidenta de Tortosa Més en una conversa del ‘Tortosa de Prop’ al carrer Cervantes

Tortosa està vivint unes setmanes intenses de molta activitat a la ciutat, amb molts actes i propostes que dinamitzen tots els barris i pobles. En són exemples la campanya de promoció de l’activitat comercial que s’està realitzant amb els Bons Tortosa, però també el Festival ‘A Cel Obert’, les recreacions històriques del Setge dels Miquelets, les jornades de l’Arròs o el Festival Artèria, entre d’altres. Un seguit de propostes, organitzades o impulsades per l’Ajuntament, en la col·laboració del teixit associatiu de la ciutat, que contribueixen a dinamitzar l’activitat de Tortosa i a atreure visitants.

És per això que l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha conversat amb la presidenta de la Federació de Comerç, Serveis i Hostaleria Tortosa Més, Maria José Ferré, qui ha destacat la sinèrgia que hi ha entre l’administració local i l’associació per afavorir el comerç de proximitat.

Ferré ha reivindicat que “Tortosa és una ciutat on el comerç és molt important, recentment s’han obert nous comerços i això és molt positiu“. La presidenta ha recordat que la pandèmia va ser un moment molt dur, però que “rebre l’ajuda i el suport de l’administració local, de l’Ajuntament, va ser molt important per nosaltres“.

Per la seua part, l’alcaldessa ha donat a conèixer que “en breu podrem anunciar noves implantacions comercials que contribuiran a seguir reduint l’atur a la nostra ciutat“. I és que després de fer possible l’arribada de Florette i Kronospan a Tortosa, Roigé ha seguit treballant per captar noves indústries i implantacions comercials a la ciutat que contribueixen a generar llocs de treball, i en definitiva, oportunitats a la nostra ciutat.

Durant el mes d’octubre s’està duent a terme una altra campanya per dinamitzar el comerç, els Bons Tortosa, que Ferré ha qualificat “d’un èxit per al comerç”. “És una campanya molt positiva, genera dinamisme i els comerciants n’estem molt satisfets“, ha dit. Meritxell Roigé ha convidat als tortosins, i també a la gent de fora que ve a comprar a Tortosa, a descarregar-se’ls i fer-los servir abans que s’acabi el mes. La conversa es pot recuperar veure a les principals xarxes socials de l’alcaldessa: Facebook, Instagram, Twitter i Youtube, així com també a Twitch i TikTok i en format podcast a Spotify i Ivoox.