Meritxell Roigé reivindica el compromís de Junts per Tortosa per seguir tirant endavant la ciutat

L’alcaldessa de Tortosa reorganitza el cartipàs municipal, després de la sortida del govern del PSC

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha reorganitzat la distribució de les regidories i les tinences d’alcaldia, que seran novament assumides pels regidors i regidores del grup municipal de Junts per Tortosa. Després que les dos regidores socialistes hagen comunicat avui a l’alcaldessa la decisió de sortir del govern municipal, Roigé ha posat fil a l’agulla i en poques hores ja havia enllestit i presentat la reordenació del cartipàs.

L’alcaldessa ha volgut agrair el treball conjunt que han dut a terme els dos grups municipals que han format part del govern municipal des del 2020: “no ha sigut un mandat fàcil, ja que ens hem trobat amb moltes dificultats, com el temporal Glòria, que ens va afectar molt; la pandèmia de la covid-19, que ha comportat que haguem hagut de fer front a una situació desconeguda, en la qual hem esmerçat esforços per a ajudar a les persones que han patit la malaltia, a les conseqüències econòmiques per a les economies familiars, i també dedicant molts esforços a ajudar a la recuperació de l’activitat econòmica que se n’ha derivat“, ha recordat l’alcaldessa. “A més, tampoc ha sigut fàcil pels obstacles que constantment ens hem trobat per part dels grups de l’oposició, que han dificultat molt l’acció del govern i l’objectiu del govern de facilitar la vida a la ciutadania de Tortosa, fins al punt de provocar la necessitat de presentar una qüestió de confiança per a aprovar el pressupost“, ha insistit Roigé. Per estos motius, l’alcaldessa ha agraït a les regidores socialistes el treball conjunt que ha fet el govern de Junts i PSC, i que, precisament, considera que justificarien la continuïtat de l’acord. “Em sap molt greu la decisió que han pres des del partit dels socialistes“, ha afegit l’alcaldessa.

Amb la reorganització del cartipàs municipal, l’alcaldessa tornarà a assumir les competències de l’àrea d’Urbanisme, Obres Públiques i Habitatge. El regidor Ximo Martorell s’ocuparà novament de l’àrea de Cultura. Mònica Ripoll recuperarà Igualtat. La regidoria de Memòria Històrica serà assumida pel regidor de Turisme, Sisco Pepió, mentre que l’àrea de Governació tornarà a mans de Fernando Saporta, que serà el primer tinent d’alcalde. “Seguim treballant amb responsabilitat per continuar governant i tirant endavant la ciutat, com hem fet des del primer dia“, remarca l’alcaldessa Meritxell Roigé.