Joan Carles Bonfill demana celeritat en l’arranjament del Camí dels Ports

Junts per Tortosa lamenta que, tot i reclamar-ho al ple del març, el govern municipal encara no hi hagi actuat

El regidor de Junts per Tortosa, Joan Carles Bonfill, va tornar a preguntar al Ple de l’Ajuntament sobre l’arranjament del Camí dels Ports, que transcorre dins del terme municipal de Tortosa i que presenta un deteriorament i degradació molt important, accentuat els darrers mesos. Es tracta d’una via molt concorreguda per part dels veïns però també per totes aquelles persones que volen gaudir del Parc Natural dels Ports.

El regidor ha explicat que l’Ajuntament d’Alfara de Carles ja ha intervingut en la seua part d’aquest tram compartit, però que l’ajuntament tortosí encara no ho ha fet. “És bastant curiós que Alfara actuï i Tortosa no hagi fet la faena que li toca”, ha exposat Bonfill, recordant que el passat mandat es van dur a terme diferents actuacions de millora al camí. “En comissió ens van explicar que mirarien de resoldre aquesta qüestió, però estem a punt d’entrar en plena temporada d’estiu i el tram de camí que afecta al terme municipal de Tortosa està pitjor que mai”, ha lamentat el regidor tortosí interpel·lant a l’alcalde sobre “quina previsió hi ha per resoldre l’arranjament d’aquest camí?

En la rèplica, Bonfill ha lamentat “que el senyor Jordan digui que no té cap mena de previsió”. “És peculiar que siguem Reserva de la Biosfera i que per l’estat del camí molts ciutadans no hi puguin accedir”, ha tancat el regidor, demanant novament al govern municipal que hi actuï quan abans millor.

Tortosa, 7 de juny de 2024