Joan Carles Bonfill: “les Associacions de Veïns som un servei a les persones, que contribuïm a apropar l’administració al barri”

Meritxell Roigé posa en valor les actuacions al barri de Ferreries i anuncia un nou parc infantil al parc Lluís Companys

L’Associació de Veïns de Ferreries – Sant Vicent ha celebrat aquest passat cap de setmana la 41a edició del Carnaval, un dels actes més característiques que organitza l’entitat.

L’alcaldessa Meritxell Roigé ha conversat amb el president de l’Associació de Veïns, Joan Carles Bonfill, per tal de poder explicar com s’ha organitzat el Carnaval i fer un repàs a l’extensa activitat que l’associació duu a terme al barri, amb la col·laboració de l’Ajuntament. A més, durant la conversa també han parlat de les diferents actuacions dutes a terme a Ferreries al llarg del mandat així com d’alguns projectes de futur per al barri.

Bonfill ha explicat que el Carnaval de Ferreries va ser un dels primers actes que va organitzar l’Associació de Veïns. “És un Carnaval que tot i dur-se a terme a Ferreries s’ha consolidat com el carnaval de Tortosa“, ha dit. El president també ha destacat el treball colze a colze amb l’Ajuntament i l’ha qualificat de “molt important per seguir millorant el barri.

Sempre hi haurà punts a arreglar o aspectes a millorar i l’associació de veïns som reivindicatius quan ho hem de ser, però els últims anys ha hagut una transformació importantíssima al barri de Ferreries“, ha apuntat el president qui ha recordat que “les Associacions de Veïns som un servei a les persones, que contribuïm a apropar l’administració al barri”.

Per la seua part, l’alcaldessa ha agraït al president i a la junta la dedicació pel barri “feu molt bona feina i aconseguiu que activitats com el Carnaval cada any siguin més i més grans” i ha reivindicat la complicitat mantinguda amb l’Associació de Veïns per tal de seguir actuant i millorant la via pública. A més, Roigé ha fet un repàs a algunes de les actuacions dutes a terme al barri, com la replantada d’arbrat, la supressió de barreres arquitectòniques, la creació de dos espais biosaludables i la renovació dels parcs infantils. En aquesta línia Roigé ha donat a conèixer un nou parc infantil al Parc Lluís Companys, que s’executarà “durant les propers setmanes”.

La conversa es pot recuperar veure a les principals xarxes socials de l’alcaldessa: Facebook, Instagram, Twitter i Youtube, així com també a Twitch i TikTok i en format podcast a Spotify i Ivoox.