José Antonio Estíbalez tornarà a ser el candidat de Junts per Vinallop

L’actual alcalde reivindica l’acció de govern duta a terme els darrers anys al poble, com aval de la feina ben feta

José Antonio Estíbalez tornarà a ser el candidat de Junts per Vinallop a les properes eleccions municipals, la marca pròpia de Junts per Tortosa, el partit de l’alcaldessa, al poble de Vinallop. L’actual alcalde pedani es torna a presentar amb “l’aval de la feina feta durant els darrers mandats”, amb projectes ambiciosos com el nou casal i la urbanització de la plaça de l’església i dels carrers de l’entorn, però també amb l’execució d’altres accions de millora constant de la via pública i de la qualitat de vida dels veïns, com l’arranjament de carrers i camins, l’ampliació dels parcs infantils i la construcció de dos circuits de salut al poble.

Per a Estíbalez és un orgull poder tornar a ser el candidat i és que, segons l’alcalde, “ara que m’he jubilat tindré encara més temps per poder destinar al poble”. “Vinallop és un poble viu, com es demostra any rere any amb les festes i amb les activitats que podem dur a terme al casal”, ha manifestat, tot interpel·lant als conciutadans “espero comptar amb la vostra confiança per tornar a ser el vostre alcalde i impulsar noves accions per seguir transformant Vinallop”.

El candidat també ha destacat la importància d’haver pogut implantar la llar d’infants a Vinallop, contribuint a garantir la continuïtat de l’escola. I és que per Estíbalez “les obres són importants, però el més important són les persones, el col·legi”. “Gràcies a la llar d’infants ara comptem amb més de 20 alumnes al poble, una bona garantia per poder tirar endavant l’escola”, ha afegit.

L’alcaldessa i candidata de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha remarcat que José Antonio Estíbalez compta amb la seua “màxima confiança”. “És una persona treballadora, compromesa i implicada amb el seu poble i la ciutat”, ha dit Roigé, que ha recordat que “a Junts per Tortosa tots els pobles del municipi tenen un protagonisme rellevant, som els únics que tenim projecte a Vinallop, els Reguers, Bítem, Campredó i Jesús”.

Vinallop, 9 de març de 2023