Junts per Tortosa presenta candidatura i programa als cinc pobles de Tortosa

Roigé defensa millorar el finançament de les EMD i pobles i impulsar l’EMD dels Reguers quan la llei ho permeti

 L’alcaldessa i candidata de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada dels candidats als 5 pobles, ha presentat aquest dimecres a la tarda el seu projecte de municipi que té en compte una ciutat i cinc pobles. A la vora del riu, en roda de premsa, ha assegurat que “Junts per Tortosa som els únics que ens creiem el nostre municipi com una ciutat i cinc pobles”. L’alcaldessa ha exposat que “aquesta ha estat la nostra aposta i ho continuarà sent, és un projecte que ens permet tenir un municipi cohesionat i descentralitzat. És un model d’èxit per apropar els serveis al ciutadà.”

 Roigé ha volgut recordar que “tot i que ara alguns candidats s’hi sumen, el model de les EMD el vam tirar endavant natros, aquest govern vam ser els que vam aconseguir les EMD de Campredó i Bítem”. En aquesta línia l’alcaldessa ha volgut recordar algunes de les actuacions fetes o que es faran als diferents pobles, com són el desdoblament de l’Eix de l’Ebre i C-12 que començarà amb la rotonda de Jesús, la carretera i adquisició del Mas del Bisbe a Bítem, el consultori mèdic a Campredó, la carretera, el clavegueram, el camp de futbol de gespa artificial als Reguers i l’adquisició de l’edifici per fer l’ampliació del Casal a Vinallop.

 “Junts per Tortosa hem apostat per tenir projecte i programa a cadascun dels pobles. Volem reforçar el paper de les EMD i incrementar la descentralització i la capacitat de gestió a la resta de pobles del municipi” ha manifestat l’alcaldessa, que ha explicat que “els propers quatre anys dotarem les EMD d’un nou conveni que permeti millorar el seu finançament i gestió, i impulsar, quan la llei ho permeti, la futura EMD dels Reguers”.

 A més, una de les apostes d’aquest govern és reforçar i ampliar l’àmbit d’actuació del Consell de Pobles, òrgan de coordinació entre l’Ajuntament i els pobles del municipi.