Junts per Tortosa reclama saber com es compensarà el servei de poda que enguany no s’ha fet

El regidor Joan Carles Bonfill recorda que el contracte de jardineria preveu este servei i que, si l’empresa adjudicatària no el presta, cal compensar l’Ajuntament

El grup municipal de Junts per Tortosa va tornar a preguntar en el darrer ple sobre els motius pels quals el govern tripartit ha decidit no efectuar la poda a l’arbrat de la ciutat tal i com està prevista i fixada al contracte de jardineria. El regidor Joan Carles Bonfill va recordar que “el contracte de jardineria preveu una poda d’hivern, una poda de primavera, una poda d’estiu en estadis inicials i una poda anual de 30 palmeres”.

Bonfill, que ha demanat explicacions al govern tant en comissió com al plenari sobre la poda, va preguntar, sense tornar a obtenir resposta, com s’ha compensat el fet que enguany no s’hagi fet la poda tal i com està prevista. “Ja hem entès que per decisió exclusivament política s’ha decidit no fer podes, però si el contracte preveu este servei, volem saber com s’ha compensat o en què s’han reinvertit estos recursos”, ha manifestat el regidor de Junts per Tortosa.

De fet, en comissió informativa, Bonfill ja va preguntar si esta situació havia provocat una modificació del contracte de jardineria, fet que el govern va assegurar que no. És per això, que el grup municipal va demanar un informe als serveis de contractació per determinar si cal o no la modificació de contracte.

Tortosa, 17 de maig de 2023