Junts per Tortosa recorda a Jordan les diferents actuacions dutes a terme al barri del Castell pel govern municipal

Davant les declaracions d’aquest matí del portaveu de Movem Tortosa i diputat al Parlament, des de Junts per Tortosa volem denunciar que dir que el govern municipal no hem actuat al barri del castell és mentir descaradament. Entenem que fer aquestes declaracions quan acabem d’inaugurar el Passeig del Castell amb les escultures d’Ignasi Blanch és una mostra més que el sr. Jordan ha caigut en una etapa de desesperació i ràbia.

Des de Junts per Tortosa volem recordar que els darrers anys, des del govern municipal, hem urbanitzat la plaça de l’Absis, la plaça dels Estudis, el carrer Sant Felip Neri, el carrer Sant Domènech, el carrer de la Mercè… També hem adquirit i rehabilitat la Casa de Festes així com l’equipament multiusos a l’Absis i adquirit i sanejat els solars del barri del castell. A més, hem cedit els terrenys per a la construcció del Palau de Justícia, un equipament que contribueix a dinamitzar el barri i l’entorn.

A més, aquesta setmana la junta de govern local ha aprovat l’expedient d’adquisició de les cases de la plaça de Absis per connectar el passeig de Ronda amb el passeig del Castell. Un espai que el grup de Movem va criticar durament quan s’hi estava actuant però que ara, quan ha vist el resultat satisfactori i àmpliament valorat per la ciutadania, no ha tornat a mencionar. Una actitud que ja és recurrent en el grup del sr. Jordan: van fer el mateix amb l’actuació de la plaça de l’Ajuntament, de la plaça de la Catedral, la plaça Mossèn Sol… Des de Junts per Tortosa hem treballat i treballem per seguir transformar la nostra ciutat, especialment el centre històric.