Meritxell Roigé: “seguim recollint les propostes dels veïns i veïnes per continuar transformant Tortosa”

Junts per Tortosa ha reprès les visites als començant a la plaça Francesc Macià de Ferreries

Junts per Tortosa ha reprès les visites als barris amb la primera aturada a la plaça Francesc Macià. L’equip de l’alcaldessa Meritxell Roigé torna a visitar els barris de la ciutat per recollir les seues propostes, opinions i suggeriments. Després d’un temps que no ho han pogut fer per la pandèmia, el principal partit polític de Tortosa reactiva les visites als barris per tal d’atendre a tothom qui vulgui fer arribar les seues inquietuds i propostes.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que “és fonamental escoltar la ciutadania i prendre nota de les seues inquietuds, escoltar totes les opinions i recollir les seues propostes”. “Ningú pot posar en dubte que els darrers anys hem transformat Tortosa com mai, hem actuat als barris i pobles de Tortosa, amb grans actuacions urbanístiques però també en aquelles que suposen continuar millorant la via pública, que són també molt importants, sobretot per al veïnat”, ha manifestat l’alcaldessa, i és que els darrers anys, l’equip de govern de Junts per Tortosa ha actuat a multitud de voreres, eliminant també les barreres arquitectòniques, ha arranjat camins, asfaltat carrers, renovat enllumenat, ha instal·lat nous parcs infantils a tots els barris i plantat més de 800 arbres, amb l’objectiu de fer una Tortosa més verda.

Segons Roigé “aquestes visites són una mostra més del treball constant de Junts per Tortosa per una Tortosa activa, amb els tortosins i tortosines com a única prioritat”. Durant aquests dies, l’equip de Junts per Tortosa aprofita les visites per repartir l’últim butlletí editat, on es pot trobar l’obra de govern que s’ha impulsat, ha explicat l’alcaldessa, que ha defensat que “la gent de Junts per Tortosa som els que construïm una ciutat millor, amb més oportunitats per a tothom, aconseguint noves implantacions industrials com Florette i Kronospan, que generen centenars de llocs de treball al territori”.

Les visites als barris han començat aquest dilluns a la plaça Francesc Macià a Ferreries i s’allargaran durant dues setmanes. L’horari de les visites, que es pot consultar a la pàgina web www.juntspertortosa.cat/barris-2022, és: