Junts per Tortosa reprèn les visites als barris per seguir recollint inquietuds i propostes de la ciutadania

L’alcaldessa Meritxell Roigé i el seu equip vol seguir escoltant la ciutadania, copsar les seues inquietuds i recollir-ne les opinions i propostes

Durant els darrers anys, l’equip de Junts per Tortosa ha visitat en diverses ocasions tots els barris de la ciutat per mantenir el contacte directe amb la gent i recollir les seues propostes, opinions i suggeriments. Després d’un temps que no ho han pogut fer per la pandèmia, el principal partit polític de Tortosa reactiva les visites als barris per tal d’atendre a tothom qui vulgui fer arribar les seues inquietuds i propostes.

L’alcaldessa de Tortosa i presidenta de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que “el nostre equip sempre hem dut a terme aquestes visites a l’equador del mandat, però malauradament la pandèmia ens va obligar a ajornar el calendari tal com el teníem previst”. I és que les visites als barris estaven planificades per al novembre, però, una vegada més, els indicadors de la Covid-19 indicaven que era millor posposar-la. Les visites als barris començaran el proper dilluns 28 a la plaça Francesc Macià a Ferreries i s’allargaran durant dues setmanes. Al quadre següent es pot veure l’horari de les diferents visites a cada barri:

L’alcaldessa ha assenyalat que és “és fonamental escoltar la ciutadania i prendre nota de les seues inquietuds, escoltar totes les opinions i recollir les seues propostes”, ha afegit Roigé. Una mostra més del treball constant de Junts per Tortosa per una Tortosa activa, amb els tortosins i tortosines com a única prioritat, amb la voluntat de seguir transformant la ciutat, generant oportunitats per a tothom i aconseguint noves implantacions industrials, com Florette i Kronospan, que generen centenars de llocs de treball al territori.

Tortosa, 22 de març de 2022