Meritxell Roigé estrena Tortosa de Prop, un espai de converses multiplataforma per apropar a la ciutadania l’activitat a la ciutat

L’alcaldessa estrena canal a Twitch i properament activarà el compte de TikTok per seguir interactuant amb els més joves

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, estrena Tortosa de Prop, un espai de converses que es podrà seguir a través de diverses plataformes virtuals amb el que vol abordar qüestions d’interès que tenen lloc a la ciutat. L’espai vol establir diàleg amb tortosins i tortosines representants de diferents col·lectius de la ciutat, així com amb persones rellevants de diversos camps per tal de subratllar tot el potencial que existeix a la ciutat.

La primera conversa, amb Roberto Olivan

Tortosa de Prop es podrà seguir a través dels perfils de l’alcaldessa Meritxell Roigé a plataformes com Facebook, Instagram i Twitter, així com al canal de Youtube. A més, l’alcaldessa també estrena canal a la plataforma Twitch i properament té previst activar el compte de TikTok, dues plataformes que compten amb un públic majoritàriament jove i amb les que pretén poder seguir interactuant amb els més joves, escoltant la seua opinió i fent arribar continguts que puguin augmentar l’interès per la seua ciutat.

Meritxell Roigé ha explicat que es tracta “d’una forma més d’apropar l’activitat de Tortosa als tortosins i tortosines, d’una forma distesa i amable, parlant de continguts que tenen interès i que passen a la nostra ciutat, fets per gent de la ciutat”.