Meritxell Roigé es reuneix amb el conseller d’Universitats per implantar els estudis de medicina a Tortosa

L’objectiu de l’alcaldessa de Tortosa és treballar per poder ampliar l’oferta universitària que ja s’imparteix actualment a la ciutat

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, s’ha reunit amb el conseller d’Universitats, Joaquim Nadal i el secretari general Quim Nin per a ampliar els contactes entre l’Ajuntament i la Generalitat amb vista a que els estudis universitaris de medicina arriben a Tortosa en els pròxims cursos.

La trobada ha tingut lloc a la seu de la conselleria a Barcelona i ha servit per a comprovar la plena sintonia que mantenen les dos institucions al voltant d’esta possibilitat, que suposaria l’ampliació de l’oferta formativa existent. Aquesta ha sigut la primera reunió presencial entre l’alcaldessa i el nou conseller, i continua les converses que ja s’havien dut a terme mesos enrera amb els anteriors titulars d’Universitats.

Aquest reunió s’ha produït pocs dies després que l’alcaldessa Meritxell Roigé també tractés la qüestió amb el conseller de Salut de la Generalitat, Manel Balcells, en el decurs de la reunió que van mantindre divendres a Tortosa. Una conversa que també va mostrar la complicitat plena entre l’Ajuntament i Salut pel que fa a la idoneïtat d’implantar els estudis de medicina a Tortosa, potenciant també d’esta manera els equipaments sanitaris de la ciutat.