Segueixen avançant els projectes estratègics en l’àmbit de la Salut a Tortosa

L’alcaldessa de Tortosa i el conseller de Salut es reuneixen per tal de coordinar l’acció de govern per impulsar el nou hospital paral·lelament a la reforma de l’actual

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha mantingut una reunió de treball amb el conseller de Salut, Manel Balcells per tal de coordinar l’acció de govern d’ambdues administracions i que segueixin avançant els projectes i reptes estratègics en l’àmbit de la salut a Tortosa i per a les Terres de l’Ebre. “Tenim per davant reptes molt importants, per als quals mantenim la màxima col·laboració entre l’Ajuntament i el Govern“, ha manifestat l’alcaldessa.

L’Ajuntament de Tortosa ja ha adquirit els terrenys per al nou hospital i els ha posat a disposició del departament de Salut. I és que la construcció del nou hospital, a Ferreries, anirà en paral·lel de la reforma de l’actual. Una ampliació que permetrà millorar les instal·lacions actuals per a tenir un servei de salut de primera qualitat, al mateix temps que també es resoldrà la mobilitat amb dos nous aparcaments i un accés amb ascensors des del centre de Tortosa.

L’alcaldessa ha reiterat que “cal que s’ampliï l’àmbit universitari de l’hospital, també amb els nous estudis de medicina” i ha agraït al conseller de Salut la complicitat perquè així sigui. “Aquest tema l’hem treballant des de fa temps amb la conselleria d’Universitats, i properament tindré una nova reunió amb el conseller per seguir avançant en aquest objectiu“, ha explicat Roigé.

D’altra banda, també s’ha assolit el compromís amb el departament de Salut per fer front al pagament de les DPOs al personal de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, fet que permet deixar enrere la injustícia que van patir l’any anterior. “Agraeixo la consolidació d’aquests acords amb el govern de la Generalitat i amb el conseller Balcells perquè ens permeten seguir avançant en matèries clau per a la ciutadania, com són les de l’àmbit de la salut a Tortosa“, ha tancat l’alcaldessa.