Meritxell Roigé “L’únic vot perquè Tortosa continuï avançant és el de Junts per Tortosa”

La formació municipalista crida a concentrar el vot i alerta que “el vot a partits petits no es traduirà en cap regidor i es perdrà”

Junts per Tortosa continua recorrent els barris i donant a conèixer el seu projecte i programa de govern per als propers quatre anys. La formació municipalista ha fet parada a Remolins, des d’on ha explicat l’acció de govern duta a terme els darrers anys i ha presentat algunes de les propostes per al barri en un acte que ha comptat amb la participació de Jordi Sorolla, número 2 de la llista i Domingo Tomàs i Fernando Saporta, regidors i membres de la candidatura de Junts per Tortosa.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha apel·lat novament al vot útil “per construir la Tortosa del futur, perquè Tortosa i tots els barris i pobles segueixin progressant”. En aquesta línia la formació ha reivindicat “un govern més fort”, per poder evitar els bloquejos d’aquells grups de l’oposició que volen que Tortosa s’estanqui. “El vot a partits petits no es traduirà en cap regidor i es perdrà, per això demano a tothom qui vulgui que Tortosa segueixi avançant que aposti per Junts per Tortosa, perquè comptem amb el millor equip, amb gent que ha treballat des de sempre per la ciutat i hem demostrat que som la garantia perquè la ciutat tiri endavant, creixi i avanci”, ha afegit l’alcaldessa.

Roigé també ha parlat de futur, destacant alguns dels projectes en marxa que ajudaran a millorar el barri de Remolins, com són la recuperació del barri de Sant Jaume optant a la convocatòria de la Llei de millora de Barris o la rehabilitació d’immobles amb els 1,7 MEUR aconseguits dels fons Next Generation, que permetran ajudar fins a 155 habitatges al barri de Remolins. Des de la formació municipalista també s’aposta per impulsar un nou tram de passeig fluvial dins a Remolins, donant continuïtat a l’existent i per treballar conjuntament amb les administracions superiors per tal de fer possible la construcció d’un quart pont que connecti el nord de Remolins amb el nord de Ferreries. “Es tracta d’una infraestructura molt important per a tota la ciutat, que millorarà molt la mobilitat de Remolins”, ha destacat l’alcaldessa.

Aquest mandat hem dut a terme moltes actuacions al barri de Remolins”, ha explicat Domingo Tomàs, actual regidor del barri, que ha enumerat algunes d’aquestes accions que s’han dut o s’estan duent a terme a Remolins: l’arranjament dels carrers Vilanova, Sol, Jerusalem i Vandellòs, la pavimentació a un únic nivell del carrer Santa Anna, els nous parcs infantils, la millora del parc de l’escorxador, l’arranjament de les voreres afectades per les arrels al carrer Tivenys i Rasquera, les millores a la pista poliesportiva, les actuacions de millora al parc de la Fira, la creació del passeig de les Cultures, els murals d’art urbà al barri de Sant Jaume, les actuacions al fortí de Tenasses… “I seguirem actuant perquè la millora de la via pública ha estat és i serà una de les nostres prioritats”, ha afegit Tomàs.

A més, Jordi Sorolla, també ha posat en valor alguns dels equipaments importants que s’han creat i potenciat al barri de Remolins, com són el Museu de Tortosa, els Jardins del Princep, el Call Jueu, la Muralla i la Torre del Cèlio, el passeig de Ronda… “Seguirem potenciant el barri, fent-lo més bonic, per a que sigui parada obligatòria per a tots aquells qui venen a visitar Tortosa”, ha destacat el número dos de la candidatura de Junts per Tortosa.

Per la seua part, Fernando Saporta ha posat en valor les actuacions dutes a terme a la Policia Local, com són la modernització del cos amb una nova unitat de drons i diferents vehicles elèctrics, la creació del Grup de Reforç i Emergències de Proximitat (GREP) i el nou model de policia de proximitat. “I en aquesta línia volem seguir treballant per fer de Tortosa una ciutat encara més segura, en coordinació amb la resta de cossos i forces de seguretat i consolidant el model de proximitat”, ha manifestat.

Tortosa, 15 de maig de 2023