Meritxell Roigé omple l’Auditori Felip Pedrell en la presentació de la candidatura de Junts per Tortosa

Amb una llista renovadora, que combina joventut i experiència l’alcaldessa de Tortosa pretén consolidar l’alcaldia de Tortosa

Aquesta nit l’alcaldessa i candidata de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé ha presentat la candidatura en un auditori ple per la gran afluència de tortosins i tortosines que han volgut venir a donar suport a l’alcaldessa i el seu equip.

Durant l’acte s’ha donat a conèixer la llista amb la que l’alcaldessa Meritxell Roigé concorrerà a les pròximes eleccions i que va comptar amb l’aval per unanimitat de l’assemblea local del Partit Demòcrata a Tortosa. Una llista que es caracteritza per combinar la renovació, incorporant persones independents que provenen de diversos àmbits de la ciutat, des del món esportiu, cultural, social i àmbits veïnals.

L’exalcalde de Tortosa Ferran Bel ha presentat a la candidata Meritxell Roigé, destacant que “si voleu que aquest projecte de Tortosa que vam iniciar fa uns anys continuï avançant, hem de donar tot el nostre suport a l’alcaldessa Meritxell Roigé”.

L’alcaldessa ha afirmat que “l’equip de Junts per Tortosa és el millor equip, transversal, plural, preparat, ambiciós”. “Un equip il·lusionant, la millor fórmula: una fórmula de gent compromesa amb la nostra ciutat i també amb el nostre país”. “Som un equip que va més enllà de la suma de persones, som un equip multiplicador del talent, de la capacitat, de l’energia”, ha afegit l’alcaldessa, destacant que “un equip és solidaritat, dels uns amb els altres, i Junts per Tortosa és un puzle on totes les peces són imprescindibles per aconseguir el millor de la ciutat“.

Roigé també ha volgut recordar que “Junts per Tortosa és l’equip”. “L’equip per treballar a favor de Tortosa”. En aquest sentit ha apuntat que Junts per Tortosa és l’expressió de la nostra ciutat: “plural, diversa, plena de matisos i al mateix temps cohesionada, integradora i transversal, Junts per Tortosa és la llista que estic convençuda que més bé representa la nostra ciutat”, ha afegit l’alcaldessa, que ha volgut acabar manifestant que “Tinc la il·lusió, totes les ganes i tota la força que em dona este gran equip que tinc al costat per seguir encapçalant el millor projecte per al futur de Tortosa”. “Sabeu que a treballar a natros no ens guanya ningú, ens seguirem deixant la pell per fer de Tortosa la millor ciutat per als tortosins i tortosines”, ha conclòs l’alcaldessa i candidata de Junts per Tortosa.

Durant l’acte, la diputada de Junts per Catalunya al parlament, Mònica Sales, ha llegit una carta del conseller Josep Rull, escrita expressament per a l’ocasió des de la presó de Soto del Real. Rull feia constar que “L’alcaldessa Meritxell Roigé és una dona valenta, carismàtica, solvent, meticulosa i una treballadora infatigable, amb una voluntat de servei insubornable a un país, una ciutat, a una gent, a unes idees justes i legitimes“. En aquesta línia, el conseller ha posat èmfasi en que “Meritxell Roigé destaca per un discurs ebrenc de dignitat i d’orgull de territori, amb una idea potentíssima: per la llibertat de Catalunya, l’Ebre és capital”.