Junts per Tortosa dóna a conèixer el programa per seguir transformant la ciutat

Meritxell Roigé presenta un programa ambiciós però realista amb la voluntat de seguir construint una Tortosa capdavantera i referent on les persones siguin el centre

Aquesta tarda l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada del seu nou equip, ha presentat el programa de govern amb el que concorrerà a les properes eleccions municipals el 26 de maig.

L’alcaldessa i candidata de Junts per Tortosa ha definit les principals línies d’un programa que combina l’experiència del govern del dia a dia amb projectes ambiciosos però realistes per seguir transformant Tortosa. En aquesta línia ha exposat que “és un programa que hem elaborat a partir de l’experiència de govern, però sobretot amb les propostes que les entitats, associacions i la ciutadania ens han fet arribar”.

Roigé ha volgut posar en valor que “el programa de Junts per Tortosa atén les necessitats de tots els col·lectius, prioritza les persones i aposta per seguir fent Tortosa una ciutat atractiva, amable, sostenible i capdavantera”.

El programa de Junts per Tortosa compta amb gairebé 200 propostes estructurades en 14 grans eixos. Entrant més en detall, l’alcaldessa ha explicat que “des de Junts per Tortosa apostem pel turisme cultural i patrimonial, per això durem a terme una actuació integral a l’entorn de la Catedral, continuarem executant el passeig fluvial, transformarem l’antic col·legi de Sant Josep i el balneari d’en Porcar i continuarem amb la urbanització de nous carres i places al barri del Castell”. “Com no podia ser d’altra manera, continuarem treballant amb les entitats socials per seguir ajudant les persones que més ho necessiten”, ha destacat l’alcaldessa, afegint que “amb els World Sport Games, la Capital de la Cultura Catalana i la 25a edició del Renaixement, reafirmarem la capitalitat de Tortosa, donant a conèixer el que som i el que fem”. El desenvolupament dels terrenys de Renfe, generar habitatge al centre històric a través del programa ARRU (Àrees de Regeneració i Renovació Urbana) i continuar amb la bona gestió de les finances municipals són algunes de les propostes que també ha assenyalat.

Roigé també ha volgut destacar que “l’equip de dones i homes que m’acompanya és un equip amb molta gent nova, que ve de diferents entitats, però que ja està acostumada a dedicar una part important del seu temps a la ciutat”. “L’equip de Junts per Tortosa és el millor equip, és un equip que va més enllà de la suma de persones: ens uneix l’estima a Tortosa i les ganes de treballar”, ha conclòs.