Meritxell Roigé reivindica l’acció de govern per revalidar l’alcaldia i continuar transformant Tortosa

L’alcaldessa de Tortosa es presenta amb un equip “renovat” i “amb il·lusió” per tirar endavant un programa ambiciós però realista i amb les persones al centre de tot

Aquesta nit l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada de la candidatura de Junts per Tortosa i desenes de simpatitzants han iniciat la campanya per al 26M amb la tradicional enganxada del primer cartell a la plaça de l’Ajuntament. La imatge de campanya de Junts per Tortosa mostra un missatge molt directe, amb l’eslògan “Meritxell Roigé, la teua alcaldessa” que pretén posar en valor la feina feta al capdavant de l’alcaldia.

Roigé ha explicat que “la campanya que des de Junts per Tortosa portem mesos dissenyant té com a punt de partida el reconeixement a la feina ben feta durant els últims anys, i aspira a portar a totes les llars de la ciutat les noves propostes per seguir fent avançar la ciutat”. “Iniciem la campanya amb molta il·lusió, amb el bagatge de la feina feta i amb ganes de seguir transformant la ciutat”, ha manifestat.

L’alcaldessa i candidata de Junts per Tortosa ha afirmat que per continuar millorant “una ciutat i cinc pobles” es presenta amb un equip renovat, i ha avançat que durant la campanya detallaran les prop de 200 propostes que s’han inclòs al programa electoral per “seguir transformant Tortosa”. “Ens avala la feina ben feta els darrers anys”. “Explicarem el que hem fet i el que volem continuar fent”, ha conclòs Roigé.