Meritxell Roigé vol continuar fent créixer i dotar de més equipaments el barri de Sant Llàtzer

Junts per Tortosa demana el vot per conformar un govern més fort i evitar pactes de despatxos en contra de la voluntat dels tortosins

La candidatura de Junts per Tortosa ha fet parada al barri de Sant Llàtzer per presentar el seu programa de govern i fer balanç de la feina duta a terme els darrers anys. En una conversa entre l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i les candidates del barri: Yolanda Cardona i Maria Acosta, han posat en valor la transformació que s’ha vist al barri els darrers anys, amb espais més amables per a les persones, amb carril bici i més arbrat, com el nou carrer Barcelona, que ha resolt les inundacions de la plaça de la Unió. L’alcaldessa ha apostat per continuar fent créixer i dotar de més equipaments el barri de Sant Llàtzer, escoltant els veïns i veïnes i amb una col·laboració estreta amb l’Associació de Veïns, l’Associació de Dones i la resta d’entitats del barri.

Meritxell Roigé també ha exposat altres accions impulsades al barri els darrers anys, com són l’obertura carrer Canigó, la creació de l’Escola i l’Institut, nous aparcaments, la canalització del barranc de la Llet i el barranc de Caputxins, i també la millora dels camins del barranc de la Llet, Caputxins, Cementiri i Sant Jordi. “Les actuacions a la via pública han estat molt nombroses, i volem continuar-hi actuant”, ha dit Roigé, alertant que “per a que Tortosa no s’aturi, per a que Tortosa segueixi avançant necessitem un govern més fort, necessitem el màxim suport per poder governar i evitar pactes de despatxos, en contra de la voluntat dels tortosins”.

A més, també ha recordat la recuperació de l’edifici de les antigues escoles per a l’Associació de Veïns, on hi tenen la seu i fan moltes activitats conjuntament amb l’Associació de Dones de la Raval. I hem cedit l’antic local a una entitat que recupera el folklore popular com és ‘Lo Planter’. A més, també s’ha constituït una nova comissió de festes amb molts joves que tenen moltes ganes de continuar fent un barri viu com és la Raval, “i des de l’Ajuntament estarem al seu costat”, ha destacat.

Tortosa, 17 de maig de 2023