Més d’un centenar de participants a les trobades d’àmbits de Junts per Tortosa

Les dotze jornades amb militants, simpatitzants i experts independents han permès preparar el congrés que Junts per Tortosa celebrarà el proper dissabte

Junts per Tortosa ha dut a terme les diferents sessions prèvies per encarar el seu congrés, que celebrarà aquest dissabte 26 de febrer. 117 persones, entre militants, simpatitzants i experts independents, han participat en un total de dotze trobades, que engloben els diferents àmbits de la ciutat que contempla Junts per Tortosa. Durant aquestes s’han debatut i elaborat documents de treball, que actualitzen la diagnosi de cadascun dels àmbits a Tortosa, marcada encara per la covid-19 i constaten la voluntat de seguir reactivant socialment i econòmicament la ciutat. Aquests documents, que es presentaran al Congrés de Junts per Tortosa permetran poder ampliar les propostes i els objectius principals de la formació.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat l’alta participació en les jornades i ha recordat que “aquest congrés és una mostra més de la voluntat de Junts per Tortosa de sumar tothom que vulgui treballar per la nostra ciutat”, partint del fet que Junts per Tortosa és un partit enfocat únicament en Tortosa i els seus pobles. Un cop tancat el termini de presentació de candidatures per al procés d’elecció de la nova direcció, només s’ha registrat una candidatura vàlida, que haurà de ser ratificada durant el congrés de dissabte.