Yolanda Cardona formarà part de la llista de Junts per Tortosa

L’alcaldessa Meritxell Roigé ha començat a presentar les noves persones que s’integren a l’equip entre els 10 primers llocs

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha començat a presentar les noves incorporacions d’entre els 10 primers integrants del seu nou equip, que l’acompanyarà a les properes eleccions municipals. Aquesta tarda, Roigé ha desvetllat que Yolanda Cardona formarà part de la llista de Junts per Tortosa.

Ho ha fet mitjançant les Xarxes Socials, en un vídeo d’una conversa pel carrer Barcelona, on ha destacat la implicació de Yolanda Cardona en el teixit associatiu, tot definint-la com “una dona molt implicada en l’àmbit social i esportiu de la ciutat, amb arrels a Santa Clara i que viu i treballa al barri de Sant Llàtzer”.

Yolanda Cardona té 49 anys, és treballadora social, directora de la fundació tutelar de les Terres de l’Ebre i esportista molt vinculada al Club Natació Tortosa. “És un repte personal, sóc una persona molt senzilla, treballadora i molt tortosina, em sumo al projecte amb la il·lusió de poder aportar la meua experiència i contribuir al projecte que està transformant Tortosa, una ciutat pensada per a les persones”, ha explicat Cardona.