Junts per Tortosa felicita la Clínica Terres de l’Ebre per un nou reconeixement en la gestió hospitalària 

Meritxell Roigé destaca que el premi TOP20 que la CTE rep per tercer any consecutiu és fruit del compromís i professionalitat de tots els treballadors

Junts per Tortosa felicita la Clínica Terres de l’Ebre per revalidar, per tercer any consecutiu, el premi TOP20 en la categoria de gestió hospitalària global. D’aquesta manera, el centre de salut pública de titularitat municipal ha estat reconegut com un dels centres de l’Estat espanyol amb el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics, introduint indicadors d’eficiència al costat dels de qualitat i adequació. 

El programa Hospitals TOP 20 avalua els centres basant-se en indicadors objectius obtinguts a partir de dades registrades de forma rutinària i ofereix al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, adequació i eficiència. Els concedeix la consultora de serveis sanitaris IQVIA, amb l’objectiu d’identificar els estàndards de bona pràctica i reconèixer la feina dels centres que han obtingut el millor resultat en el procés d’avaluació.

La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha volgut felicitar als professionals de la Clínica Terres de l’Ebre per rebre aquest premi per tercer any consecutiu, ja que demostra la bona gestió que, any rere any, fa aquest centre de salut de titularitat municipal. 

Roigé subratlla el resultat de l’aposta que, al 2012, va fer l’Ajuntament de Tortosa per tal d’adquirir la titularitat de la Clínica i poder disposar d’un nou centre de prestació de salut per a la ciutadania de Tortosa i dels territoris propers. Aquella operació va permetre que la Clínica Terres de l’Ebre pogués seguir prestant els serveis i mantenint el caràcter de referent a la ciutat i al territori. Una adquisició que es va fer per la decisió del govern de Ferran Bel i sense el suport de la resta de grups de l’oposició. 

La portaveu de Junts per Tortosa també ha lamentat que ni l’alcalde, i actual president de la societat Tortosa Salut Sl, que gestiona la Clínica, ni la primera tinent alcalde ni ningú del govern municipal hagin fet public aquest reconeixement, ni hagin procedit a felicitar el centre sanitari i els seus treballadors per aquest reconeixement. “Suposem que no ho ha fet perquè no vol reconèixer l’aposta que es va fer en el seu moment per la compra de la Clínica,  ni la gestió feta per l’anterior equip de govern , però realment demostra una falta de respecte i consideració per tots els seus professionals, la plantilla de la Clínica són el seu gran actiu” ha manifestat Roigé.