Junts per Tortosa presenta als agents econòmics de la ciutat les propostes per impulsar l’economia durant els propers anys

L’alcaldessa Meritxell Roigé ha posat en valor la reducció de l’atur a Tortosa, amb el nombre més baix d’aturats dels últims 15 anys

Junts per Tortosa ha mantingut aquest matí una trobada amb agents econòmics de la ciutat per presentar-los les diferents propostes per impulsar l’economia durant els propers anys. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, juntament amb una representació de la candidatura de Junts per Tortosa s’ha reunit amb el president i membres del comitè executiu de la Cambra de Comerç. Es tracta de la primera sessió d’un seguit de trobades que té previst fer la formació municipalista durant els propers dies amb associacions empresarials de la ciutat, com l’AECE i ADEDE, la Federació Comercial i de Serveis Tortosa Més i els sindicats de la ciutat.

Meritxell Roigé ha destacat “l’estreta col·laboració entre l’equip de govern i les entitats durant els últims anys” i ha explicat que “amb aquestes reunions volem parlar de futur i explicar-los les nostres propostes per a seguir fent avançar Tortosa”. A més a més, ha posat en valor tota la gestió feta durant els darrers anys, que ha comportat l’impuls en la generació de llocs de treball i disposar de les condicions idònies per tal de captar i impulsar l’activat empresarial i comercial a la ciutat.

L’alcaldessa també s’ha referit a les dades d’atur, tancant el mes d’abril amb una davallada del 6,5% respecte el mes passat, una dada que millora de manera notable la reducció mitjana a Catalunya, que se situa en un 2,7%. “Aquest mes d’abril hi ha 116 aturats menys que al març i 220 menys que a l’abril del 2022, la millor dada dels darrers 15 anys”, ha apuntat l’alcaldessa, que ha reiterat la voluntat de “continuar treballant per fer possible la creació d’ocupació, generant més oportunitats al municipi”.

Tortosa, 4 de maig de 2023