Junts per Tortosa proposa reforçar els dispositius policials i la prevenció per revertir l’increment de fets delictius

La regidora Anna Rehues trasllada al ple de l’Ajuntament la sensació d’inseguretat que molts veïns estan fent arribar al grup de Junts per Tortosa

Junts per Tortosa va traslladar al darrer ple la sensació d’inseguretat que molts veïns estant fent arribar al grup municipal, fruït de diversos fets delictius que s’han produït recentment al centre de Tortosa, tals com vandalisme, robatoris i agressions. La regidora Anna Rehues va preguntar a l’alcalde sobre quina estratègia s’estava seguint per tal d’intentar corregir aquesta greu situació.

La sensació d’inseguretat és ben present a la nostra ciutat i així ens ho fan arribar al nostre grup, per això cal treballar per evitar que els fets delictius s’arribin a produir”, va explicar Rehues, qui va demanar “reforçar els dispositius policials i la prevenció de forma global per tal de poder revertir este increment de fets delictius que estan tenint lloc a la nostra ciutat”.

A més, la regidora tortosina també va instar l’alcalde a que l’Ajuntament es pugui personar en els casos de multi-reincidència, tal i com s’ha anunciat que faran altres municipis veïns.

Queixes pel mal funcionament de les pilones retràctils

D’altra banda, el regidor Domingo Tomàs va preguntar a l’alcalde pels motius del mal funcionament de les pilones retràctils per accedir al Centre Històric i va demanar que es solucionés el més prompte possible. Tomàs va explicar que “com que hem rebut diferents queixes per part dels veïns que ens diuen que les càmeres no estan funcionant, hem fet la preguntar al ple”.

Desprès que l’alcalde respongués que ‘en principi estan funcionant’, Tomàs va explicar que fa més d’un mes que no funcionen i que en la passada comissió d’espai públic tampoc es va informar al respecte. “Li prego que faci el possible per resoldre-ho quan abans millor”, va concloure Tomàs.

Tortosa, 9 de maig de 2024