Junts per Tortosa reclama que els Reguers i Vinallop també puguin disposar de caixer automàtic al poble

La regidora Anna Rehues defensa al plenari que s’inclogui Vinallop i Els Reguers al pla d’inclusió financera de la Diputació de Tarragona

El passat ple ordinari de l’Ajuntament de Tortosa, celebrat el 4 de desembre, la regidora reguerenca Anna Rehues, va defensar la inclusió de les pedanies de Vinallop i Els Reguers al pla d’inclusió financera de la Diputació de Tarragona. “Tot i tenir menys de 1.000 habitants, al no ser EMD ni municipi, Vinallop i Els Reguers no poden incloure’s al pla, tal i com està plantejat“, ha explicat Rehues, qui ha reivindicat que es pugui revertir aquesta situació i s’inclogui ambdós pobles, donat que “aquesta mesura ajuda a frenar l’exclusió financera de les zones rurals“.

La regidora també ha posat en valor iniciatives com les dutes a terme el passat mandat pel govern de Junts per Tortosa que contribueixen a dotar de més serveis els pobles del municipi i contribuir així a frenar el despoblament rural. “La creació de les llars d’infants públiques als pobles de Vinallop i als Reguers durant el passat mandat ha permés retenir els més petits i garantir la continuïtat de les escoles rurals“, ha reivindicat Anna Rehues.

Tortosa, 7 de desembre del 2023