Junts per Tortosa rellança el compromís per seguir transformant Tortosa, amb una nova imatge i la convocatòria d’un congrés per definir els àmbits de treball

Meritxell Roigé reivindica Junts per Tortosa com l’únic partit genuïnament tortosí, al servei de la ciutat

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada del grup impulsor i de regidors de l’Ajuntament de Tortosa, ha refermat la voluntat de seguir tirant endavant la ciutat amb la formació de Junts per Tortosa, “l’únic partit genuïnament tortosí, al servei de la ciutat” i valedor de l’experiència i la solvència demostrada pels governs encapçalats per Roigé. I és que l’alcaldessa ja va anunciar que es tornaria a presentar a les eleccions municipals, amb la voluntat “de sumar a tothom que vulgui treballar per Tortosa”.

Roigé ha fet referència a Junts per Tortosa com “l’única formació que compta amb un model de ciutat, amb un projecte per Tortosa, ambiciós però realista” i és que durant els darrers anys el projecte de Meritxell Roigé ha transformat Tortosa com mai, amb grans actuacions que defineixen i projecten la ciutat, però també amb especial interès a aquelles accions més petites a tots els barris i pobles. I en aquesta línia ha recordat que “a Junts per Tortosa tots els pobles del municipi tenen un protagonisme rellevant, som els únics que tenim projecte a Jesús, Campredó, Bítem, Reguers i Vinallop”. “Un partit amb ànima social, que treballa perquè tothom tingui oportunitats i ningú quedi enrere, que prioritza el creixement econòmic, que aposta per la cultura i l’esport com elements transformadors de cohesió i de promoció i que treballa per una Tortosa més verda i més sostenible”, ha destacat l’alcaldessa.

La nova imatge del principal partit de la ciutat destaca Tortosa com a eix principal, reforçant el tortosinisme i la identitat del territori, amb el tradicional color blau, que representa el riu. Incorpora el verd, que hi aporta dinamisme, posant de manifest la importància de la sostenibilitat en el projecte de Junts per Tortosa. La combinació de colors representa també la identitat del territori. L’isotip és una t, la inicial de Tortosa i de Txell, on hi destaca un signe + de color verd, que simbolitza la suma de gent que vol treballar per la ciutat, d’una Tortosa activa, que avança, que es transforma, en definitiva, una Tortosa positiva. Una Tortosa que també es cruïlla de territoris.

L’alcaldessa també ha explicat que “Junts per Tortosa està obert a tothom qui vulgui treballar per seguir transformar Tortosa”. I es que segons Meritxell Roigé “volem seguir treballant pel nostre municipi, per seguir implantant el nostre model de ciutat, i ho encarem amb il·lusió, coratge i determinació”.

Per acabar, Roigé ha anunciat un Congrés el proper 26 de febrer per tal d’escollir la nova direcció de Junts per Tortosa i continuar en la implantació i creixement del partit, amb els àmbits i proposta programàtica per seguir transformant Tortosa. 

Tortosa, 1 de febrer de 2022