Junts per Tortosa seguirà treballant per a crear la llar d’infants municipal al nucli urbà

L’alcaldessa Meritxell Roigé rebutja el bloqueig provocat pel vot negatiu d’ERC, Movem, CUP i C’s

Junts per Tortosa manté la voluntat de crear una llar d’infants municipal al nucli urbà amb vista al pròxim curs. Ho fa, malgrat que durant el ple ordinari de dilluns ERC, Movem, CUP i C’s van votar en contra. Així ho ha assenyalat l’alcaldessa, Meritxell Roigé, que ha manifestat que “el govern seguirem duent a terme les passes necessàries per a establir este servei“. Roigé ha recordat que “este curs el govern municipal hem creat les llars d’infants públiques als nuclis dels Reguers i Vinallop, que s’han unit a les existents als pobles de Jesús, Bítem i Campredó“. A més a més, ha assenyalat que “ara es presenta una situació que facilita constituir una llar d’infants municipal al nucli urbà, una situació que abans no existia“, ha apuntat, ja que el fet de poder disposar de places finançades al 100% per la Generalitat per als ensenyaments de P2, i segons es preveu també a P1 en pròxims cursos, permeten poder posar en marxa el servei d’una manera molt més fàcil.

L’alcaldessa ha sentenciat que “l’oposició mira de rentar-se la cara dient que han votat en contra perquè volen més transparència, però han preferit posar bastons a les rodes per a bloquejar i impedir que el govern puga governar, tot i que a qui perjudiquen són a les famílies amb infants en edat d’escolarització en llar d’infants. La resta de grups s’han deixat encomanar de les ganes d’entorpir que en tot moment practica el grup del No a Tot, el grup de Movem“, ha lamentat l’alcaldessa.

Roigé ha insistit que encomanarà els informes de viabilitat econòmica, avaluació arquitectònica de l’edifici i proposta de reglament als tècnics municipals i que posteriorment passaran per la comissió política que ja existeix, on hi són representades totes les formacions de l’Ajuntament, per a fer-ne les aportacions oportunes. Per això, arribat el moment, l’alcaldessa ha instat els grups a que reconsideren la votació negativa que van fer al ple ordinari.