Junts per Tortosa torna a reclamar al govern municipal que Els Reguers i Vinallop també tinguin caixers bancaris

La regidora Anna Rehues insisteix en que es faci la gestió per incloure els dos pobles dins del servei d’oficines bancàries mòbils com la resta de municipis petits

Junts per Tortosa ha tornat a reclamar al govern municipal que faci les gestions necessàries per tal que els dos pobles del municipi, els Reguers i Vinallop, siguin inclosos dins del servei d’oficines bancàries mòbils. La regidora de Junts per Tortosa, Anna Rehues, va preguntar novament, durant la sessió plenària del mes de març, quines gestions s’havien fet per aconseguir caixers bancaris als Reguers i a Vinallop, després que estos dos pobles de Tortosa no hagin estat inclosos en el llistat de municipis del servei d’oficines bancàries mòbils que la Generalitat ha fet públic.

Si tal com va dir la regidora d’ERC, la senyora Viña, l’accés als serveis bancaris ha de ser un veritable dret del ciutadà, perquè no es poden incloure els pobles de Vinallop i els Reguers dins del servei d’oficines bancàries mòbils?” ha preguntat Rehues, tot tornant a reclamar al govern que faci les gestions que calgui per aconseguir este servei al poble.

Junts per Tortosa ja va preguntar per les gestions que havia fet l’Ajuntament de Tortosa en el ple del desembre de 2023 perquè els dos pobles s’incloguessin en el Pla d’Inclusió Financera als Municipis, que dóna servei de caixer bancari per a ens locals de menys de 1.000 habitants per part de la Diputació de Tarragona. En aquell moment, el senyor Jordan va dir que farien les gestions oportunes amb el Govern de la Generalitat per incloure’ls als seus plans. Unes gestions que, d’haver-se dut a terme per part del senyor Jordan, no han tingut cap mena d’efecte, ja que s’ha exclòs del servei els pobles dels Reguers i Vinallop.

Ara, Junts per Tortosa ha tornat a reclamar al govern municipal que faci les gestions oportunes perquè estos dos pobles del municipi puguin disposar de caixers bancaris. “És una qüestió de voluntat política”, ha conclòs Rehues.

Tortosa, 6 de març de 2024