Junts per Tortosa ultima els preparatius per celebrar el seu congrés el proper 26 de febrer

S’ha previst més de deu trobades amb militants, simpatitzants i experts independents per tal de debatre i elaborar les prioritats de futur del municipi

Junts per Tortosa ha iniciat aquesta setmana les diferents sessions prèvies per encarar el seu congrés, que celebrarà el proper 26 de febrer, un total de més de deu trobades, que engloben els diferents àmbits de la ciutat que contempla Junts per Tortosa. Les sessions comptaran amb la participació de militants, simpatitzants i experts independents que debatran sobre cadascun del àmbits i elaboraran documents de treball, actualitzant la diagnosi de cadascun dels àmbits a Tortosa, marcada encara per la covid-19 i la voluntat de seguir reactivant socialment i econòmicament la ciutat. A més, aquest document permetrà poder ampliar les propostes i els objectius principals.

Durant el congrés es presentaran les conclusions a les que ha arribat cadascun dels grups de treball. També està previst que el congrés doni llum verda a la ponència organitzativa, que definirà els estatuts i organització interna del partit.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat que “aquest congrés és una mostra més de la voluntat de Junts per Tortosa de sumar tothom que vulgui treballar per la nostra ciutat”, partint del fet que Junts per Tortosa és un partit enfocat únicament en Tortosa i els seus pobles. I és que a través d’aquest congrés, Roigé vol  avaluar els reptes i les oportunitats dels pròxims anys, així com recollir aquelles idees que puguin ajudar a la diagnosi del futur de la ciutat i a fixar-ne les prioritats en que cal seguir treballant.

Aquesta setmana també comença el procés d’elecció de la nova direcció amb la presentació de candidatures, i es que el congrés de Junts per Tortosa també servirà per tal d’escollir la nova direcció del partit.

Tortosa, 15 de febrer de 2022