Meritxell Roigé supera la qüestió de confiança i el Pressupost per al 2022 queda aprovat

Roigé: “l’oposició ha boicotejat una vegada més l’acció de govern. Només saben destruir però no són capaços de generar cap proposta en positiu, perquè no tenen cap model de ciutat més enllà de voler la cadira de l’alcaldia”

Finalitzat el termini d’un mes, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé ha superat la qüestió de confiança a la que es va sotmetre i, per tant, el pressupost municipal de l’Ajuntament de Tortosa per al 2022 és plenament vigent.

L’equip de govern ha lamentat avui, coincidint amb la formalització automàtica del pressupost, que l’oposició ha fet perdre un mes a la ciutadania de Tortosa: “l’oposició ha boicotejat una vegada més l’acció de govern. Només saben destruir però no són capaços de generar cap proposta en positiu, perquè no tenen cap model de ciutat més enllà de voler la cadira de l’alcaldia”, ha dit Meritxell Roigé.

Amb l’aprovació del pressupost, l’Ajuntament de Tortosa ja pot disposar de 4 M€ d’ingressos adicionals per a esta anualitat. Recursos que es podran posar a disposició de la ciutadania a través de diversos serveis, entre ells, l’increment dels recursos disponibles en matèria de despesa social, un important paquet d’inversions a la via pública, el manteniment d’accions al nucli antic i una nova edició dels Bons Tortosa, amb 400.000 euros en vals de descomptes als comerços locals. També les EMD i els pobles se’n beneficoaram, amb un increment del 20%.