L’alcaldessa Meritxell Roigé anuncia l’ampliació de Florette al polígon Catalunya Sud

La construcció d’una nova nau, a la mateixa parcel·la, permetrà duplicar la producció actual i incrementar la plantilla fins als 140 llocs de treball

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha anunciat que l’Ajuntament ha concedit a l’empresa Florette Ibérica la llicència d’obres per a l’ampliació al polígon Catalunya Sud, al terme de Tortosa. L’actuació suposarà la construcció d’una nova nau de 800 metres quadrats i generar més llocs de treball.

Roigé ha destacat esta notícia per l’impuls que suposa novament en l’activitat laboral i industrial de la ciutat i del territori. “Un nou revulsiu, que posa en valor la producció agrícola del territori i que genera noves oportunitats laborals i una major activitat econòmica, objectius que persegueixo com a alcaldessa“, ha assenyalat. Roigé ha destacat que amb l’ampliació de Florette, la marca farà un salt en la producció actual de la planta i passarà de les 3.200 tones que pot produir en un any a més de 6.000 tones, generant nous llocs de treball: inicialment, Florette va arrancar a Tortosa amb 75 treballadors i, ara, amb la segona fase arribarà a una plantilla de 140 persones.

Meritxell Roigé també ha apuntat que “des de l’Ajuntament de Tortosa estem fent gestions per tal d’ampliar el polígon industrial Catalunya Sud, després que les recents implantacions d’activitats, com les generades per Florette i per Kronospan, hagen esgotat els terrenys disponibles“.