Meritxell Roigé aconsegueix recursos per a les EMD de Jesús i Bítem al pressupost de la Diputació de Tarragona

El poble de Jesús commemorarà els 30 anys de la constitució de l’EMD i Bítem equiparà el casal de jubilats

La portaveu de Junts per Tortosa i diputada provincial, Meritxell Roigé, ha explicat les esmenes aconseguides en la negociació del pressupost de la Diputació per a les EMD de Jesús i Bítem. Acompanyada dels alcaldes Víctor Ferrando i Lourdes Domènech, Roigé ha explicat que ha pactat incloure en el pressupost que es aprovar el passat divendres a la Diputació 30.000 euros per l’EMD de Bítem i 20.000 euros per l’EMD de Jesús.

En concret, Jesús destinarà els diners per poder celebrar i commemorar els 30 anys de la constitució de l’EMD l’any vinent. Com ha recordat Roigé, “l’EMD de Jesús és una de les més importants de Catalunya i ha estat un referent per a les altres dos EMD del municipi, i esta subvenció permetrà commemorar-ho durant l’any vinent”.

D’altra banda, l’EMD de Bítem rebrà 30.000 euros per poder equipar i moblar el casal de jubilats del poble. Un casal que ja va rebre 250.000 euros per a la segona fase de construcció als pressupostos de l’Estat, esmena aconseguida per l’exdiputat al Congrés, Ferran Bel; i que en la seua primera fase va rebre una subvenció del PAM de la Diputació de Tarragona.

Així mateix, Meritxell Roigé també s’ha congratulat per haver fet possible prop de 800.000 euros de recursos de la Diputació de Tarragona per a les Terres de l’Ebre.

Tortosa, 4 de novembre de 2023