Meritxell Roigé convertirà la INDO en un nou espai social, cultural al servei del barri i les entitats

Junts per Tortosa reurbanitzarà la rambla Catalunya per tal de convertir-la en un nou bulevard amb carril bici i arbrat que permeti vertebrar tot el barri

Coincidint amb el dia que Junts per Tortosa realitza l’acte de campanya a Ferreries hem l’alcaldessa i candidata Meritxell Roigé, acompanyada del seu equip han explicat les propostes per a Ferreries. Abans però, l’alcaldessa ha volgut recordar tota la feina feta el passat mandat al barri.

 Roigé ha demanat fer memòria i és que “en els darrers anys hem arranjat nombrosos carrers i voreres, i també hem fet uns 350 aparcaments gratuïts”. L’alcaldessa ha parlat també del Win Complex Esportiu, “tot i que és un equipament per tota la ciutat i referent al territori, dona molta vida al barri”. “Hem remodelat l’entrada de l’Estadi municipal amb un passeig que fa més amable l’entrada a la zona esportiva”, ha destacat Roigé, que ha explicat que “està a punt d’instal·lar-se un nou parc infantil en aquesta zona, i també un altre al costat de la plaça Francesc Macià”.

 Com a exemples de bona obra de govern per al barri, Roigé també ha recordat la instal·lació de la pèrgola a la plaça Francesc Macià, consensuada amb l’associació de veïns, i també la rehabilitació del pont de l’Estat, amb noves passarel·les per a vianants i carrils bici, així com el nou arbrat a diferents carrers del barri o l’adquisició de la Clínica Terres de l’Ebre.

 L’alcaldessa ha explicat les propostes per al proper mandat, tot remarcant l’adquisició de les antigues naus d’INDO. “Volem que la INDO esdevingui un espai social i cultural al servei del barri i de la xarxa d’entitats de la ciutat, on també ubicarem un punt de lectura i un espai expositiu, serà seu d’algunes entitats, com per exemple, els castellers de Tortosa”, ha exposat Roigé, que ha presentat la imatge del projecte per dur a terme una obra integral, “convertirem la Rambla Catalunya en un nou bulevard amb carril bici i arbrat, que vertebrarà el barri”. A més, l’alcaldessa ha apostat per seguir recuperant el Camí de Sirga a Ferreries, connectar l’Escola de Ferreries amb un ascensor per salvar les barreres arquitectòniques existents al pas de la C12, eliminar les barreres arquitectòniques a les instal·lacions esportives i ampliar el WIN Complex Esportiu amb una nova zona que permetrà incrementar l’espai fitness i crear noves àrees d’entrenament.