Meritxell Roigé: “Esperem que ara ningú més sembri dubtes sobre la viabilitat dels terrenys i s’agilitzin els tràmits per fer possible el nou Hospital”

Junts per Tortosa es congratula que la presidenta de la CHE confirmi que la normativa que regula el règim hidràulic possibilita la construcció del nou hospital a Tortosa

Junts per Tortosa ha valorat positivament les declaracions que este matí ha fet la presidenta de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE), Maria Dolores Pascual, en un acte al Col·legi de Periodistes de les Terres de l’Ebre a Tortosa. La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha assegurat que “la CHE ha confirmat el que nosaltres vam dir: que la normativa que regula el règim hidràulic, i en concret el flux preferent, permet la construcció del nou hospital a Tortosa als terrenys que vam adquirir des del govern municipal al desembre del 2022”.

Roigé ha recordat que l’entrada en vigor, este mes de setembre, de la modificació del reglament del flux preferent, que regula el domini públic hidràulic i estableix la inundabilitat dels terrenys, reforçava encara més la viabilitat dels terrenys del Pla Parcial Camí de Roquetes que l’Ajuntament va oferir al departament de Salut.

La portaveu de Junts per Tortosa s’ha adreçat a totes aquelles veus que van qüestionar la viabilitat dels terrenys, especialment el senyor Jordan i la senyora Lleixà. “Esperem que ara ningú més sembri dubtes sobre la idoneïtat dels terrenys i es posin a treballar. Cal agilitzar els tràmits per fer possible el nou Hospital”, ha manifestat Roigé, que ha recordat que Jordan va acusar-la de comprar uns terrenys que no eren aptes.

“Un cop més s’ha demostrat que vam fer la feina ben feta, vam aconseguir un compromís de la conselleria de Salut per fer el nou Hospital, juntament amb l’ampliació de l’actual, els dos ascensors, i el pàrquing al fossat; vam arribar a un acord amb la Sareb per comprar els terrenys i els vam posar a disposició del departament. Que ningú busqui més excuses. Insto al govern municipal i al Govern de la Generalitat a fer la feina que els pertoca i agilitzar els tràmits per fer possible la construcció de l’Hospital”, ha conclòs Roigé.

Tortosa, 7 de novembre de 2023