Meritxell Roigé i l’arquitecte Josep Camps conversen sobre projectes urbanístics de la ciutat en un nou episodi de Tortosa de Prop

L’alcaldessa de Tortosa consolida la seua presència a Twitch i TikTok i l’espai de converses Tortosa de Prop estrena canal a Spotify i Ivoox

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha conversat amb l’arquitecte tortosí Josep Camps, en un nou episodi de l’espai de converses Tortosa de Prop, una proposta de Roigé que aborda qüestions d’interès que tenen lloc a la ciutat, establint diàlegs amb tortosins i tortosines representants de diferents col·lectius de la ciutat, així com amb persones rellevants de diversos camps per tal de subratllar tot el potencial que existeix a la ciutat.

En aquest quart episodi, l’alcaldessa ha repassat els projectes que l’arquitecte Josep Camps ha dut a terme a la ciutat: la plaça de l’Absis de la Catedral, el Centre Cívic de Ferreries, el complex esportiu de Jesús, des de fa uns mesos Win Jesús, el palau de Justícia, el passeig del Castell i la nova plaça de la Catedral.

Durant la conversa, Camps ha destacat que “Tortosa és un palimpsest d’història, vinculada al riu, que la plaça de la Catedral torni a obrir-se al riu és un encert per al futur de la ciutat”. En aquesta línia l’arquitecte ha reivindicat que cal seguir apostant per convertir els espais públics en espais cívics, buscant la relació amb la natura i el medi i sobretot el nostre riu.

Un compromís que ha entomat l’alcaldessa, qui ha refermat l’aposta per una Tortosa més amable i sostenible, reivindicant que “el riu és el nostre patrimoni natural més important”. Roigé ha posat en valor el resultat de l’entorn que configura el passeig del Castell, l’absis de la Catedral i la nova plaça de la Catedral, un gran mirador, tot destacant la complexitat d’actuar al Centre Històric, amb totes les dificultats que comporta. Aquest capítol de Tortosa de Prop i els anteriors, amb Irene Prades, Júlia Aragón i Roberto Olivan, es poden recuperar a les xarxes socials de l’alcaldessa: Facebook, Instagram, Twitter i Youtube. així com també a Twitch i TikTok, dues plataformes en les que Meritxell Roigé consolida la seua presència. A més, Tortosa de Prop també es pot seguir en format podcast a Spotify i Ivoox.