Meritxell Roigé respectarà la llista més votada i reclama a la resta de formacions que respectin el resultat de les urnes

L’alcaldessa ha reivindicat Junts per Tortosa com “el vot útil per definir un govern més fort, que segueixi fent avançar Tortosa”

Junts per Tortosa ha donat el tret de sortida a la campanya electoral amb el tradicional porta a porta pels barris i pobles de la ciutat. L’alcaldessa Meritxell Roigé ha reivindicat una campanya en positiu i per la seua part continuarà explicant les propostes per seguir transformant Tortosa i recordant tot el que s’ha fet els darrers anys. Junts per Tortosa ja ha dut a terme diferents actes públics de presentació de propostes de cultura, comerç i esports i té previst una quinzena d’actes més fins a les eleccions amb presència als barris i pobles del municipi.

A més, també ha reclamat claredat pel que fa als pactes postelectorals, “Junts per Tortosa respectarem la voluntat de la ciutadania, respectarem la llista més votada”. En aquest sentit, Roigé ha instat al candidat socialista, al Sr. Jordan, i al candidat d’ERC, al Sr. Faura, que es manifesten. “Respectaran la llista més votada? Respectaran que la candidatura que guanyi les eleccions sigui la que tingui l’alcaldia de Tortosa?”, ha preguntat Roigé tot esperant una resposta clara. “Si no contesten quedarà clar que ja estan preparant, com hem anat veient les darreres setmanes, un govern fet als despatxos, un govern que no respecti els resultats de les urnes”.

L’alcaldessa ha reivindicat Junts per Tortosa com “el vot útil per definir un govern més fort, que segueixi fent avançar Tortosa”. “La ciutat ha tirat endavant, tenim les dades d’atur més baixes dels últims quinze anys, hem fet possible la implantació d’indústries i comerços, hem transformat la ciutat i hem posat sempre les persones al centre de les nostres polítiques”, ha explicat, tot alertant que l’alternativa seria “tornar a la Tortosa grisa de fa uns anys, que no avançava i de la que només recordem l’increment de l’endeutament i les pujades desmesurades d’impostos”.

Junts per Tortosa ha iniciat la campanya al barri de Ferreries, un barri “on hem actuat moltíssim este mandat”, i és que més enllà de les grans inversions al Complex Esportiu Win, a l’Estadi, a l’Espai Joan Moreira i amb la compra dels terrenys per al futur hospital, Ferreries és el barri on més s’ha actuat a la via pública. “Hem actuat en desenes de voreres, renovant l’enllumenat, replantant l’arbrat, millorant l’asfalt…”, ha recordat l’alcaldessa, que també ha posat en valor l’aposta per una ciutat i un barri més amable, pensat per a les persones. “A la pl. Francesc Macià hem ampliat l’arbrat, estem instal·lant una nova font, també hem instal·lat al barri nous circuits biosaludables, parcs de Salut i en breu iniciarem les obres d’enjardinament de l’avinguda Colon”, ha afegit Meritxell Roigé.

Tortosa, 12 de maig de 2023