Meritxell Roigé: “Volem seguir treballant per transformar Tortosa, per generar una ciutat que avança i amb més oportunitats”

Més d’un centenar de militants i simpatitzants de Junts per Tortosa han escollit Meritxell Roigé per unanimitat

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha estat escollida candidata de Junts per Tortosa per a les properes eleccions municipals. L’assemblea extraordinària de Junts per Tortosa ha comptat amb més d’un centenar d’assistents, entre militants i simpatitzants, que han avalat a l’actual alcaldessa per unanimitat, amb un total de 105 vots i el 75% de la participació.

Durant la seua intervenció l’alcaldessa ha reivindicat l’acció de govern duta a terme els darrers anys. “Quan mirem enrere podem veure la transformació que hem dut a terme a Tortosa i realment impressiona. Una transformació a nivell urbanístic, sobretot al centre històric, també una transformació social i cultural i a nivell econòmic i laboral”.

“Però el que volem és mirar endavant, i ho fem il·lusionats, perquè tenim moltes idees i projectes per seguir impulsant Tortosa i els cinc pobles, perquè volem seguir generant oportunitats, contribuint a la creació de llocs de treball, perquè volem que la bona gestió municipal i la reducció de l’endeutament no s’aturi i perquè estic convençuda que cal seguir avançant en els objectius de l’Agenda 2030”, ha afegit Roigé que ha explicat que es presenta perquè vol “seguir treballant per Tortosa, perquè els tortosins i les tortosines puguin seguir gaudint d’una ciutat que avança amb pas ferm i amb més oportunitats”.

L’alcaldessa ha recordat també que “aquest ha estat un mandat molt complicat, amb els diferents temporals, la pandèmia i els confinaments, una oposició destructiva i del No a Tot, que ha abocat a presentar una qüestió de confiança per poder aprovar el pressupost”. “Però tot i les dificultats hem sabut tirar endavant la ciutat i implementar el programa amb el que ens vam presentar a les darreres eleccions”, ha dit.

Els propers mesos sentirem a parlar d’un suposat pacte d’esquerres, un tripartit de perdedors”, ha alertat Meritxell Roigé, tot recordant que “a Tortosa ja sabem que ha suposat això: desgovern, pujades d’impostos, endeutament, baralles per repartir-se les cadires, una ciutat estancada… No ho podem permetre”.

La candidata ha volgut acabar agraint el suport rebut per part de la militància. “Que avui aquesta sala estigui tan plena és una mostra de la implicació que teniu tots amb la vostra ciutat i amb la candidatura, moltes gràcies per acompanyar-me i donar-me sempre el vostre suport”.

Com ja ha fet en altres ocasions, Meritxell Roigé ha reiterat que “el projecte que encapçalo està obert a tothom que vulgui treballar per la nostra ciutat”.“Les nostres portes estan obertes a tothom i aquests darrers mesos no hem deixat de sumar nova gent”.

El proper pas serà l’elaboració del programa, on es veurà plasmat el model de ciutat de l’alcaldessa i l’equip de govern així com els diferents documents sectorials treballats durant el darrer congrés. A més, també s’organitzaran un seguit de sessions de treball per àmbits, que comptaran amb la militància i la participació d’experts independents i es recollirà l’opinió de la ciutadania.