Roigé celebra l’ampliació de l’Auditori però recorda que ja estaria executada si no fos pel bloqueig de Jordan i ERC

Junts per Tortosa qüestiona que el nou govern municipal retardi la inauguració de la nova sala del Museu, enllestida des del passat mes de juny

Junts per Tortosa ha celebrat aquest matí que es tiri endavant el projecte d’ampliació del Teatre Auditori Felip Pedrell redactat durant el passat mandat. No obstant, la portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha recordat que aquesta ampliació ja estaria executada si no fos “pel bloqueig i boicot del Sr. Jordan i ERC”. En aquesta línia Roigé ha recordat que “Movem, ERC i la CUP van votar-hi en contra al ple en dues ocasions” i ara tiren endavant el projecte amb recursos aconseguits per l’anterior govern. I és que l’ampliació de l’auditori compta amb 3,5 MEUR, aconseguits per l’exalcalde Ferran Bel amb una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat i per Meritxell Roigé a la Diputació de Tarragona.

No han canviat ni una coma del projecte”, ha explicat Roigé, tot recordant el “ridícul” de la regidora Pilar Caballé, que va haver de rectificar durant el darrer ple. Roigé ha recordat que el darrer any ja es va canviar el clima de la sala petita i de les sales d’assaig i que “el clima de la sala gran i la coberta ja estaven prevists d’arranjar des del departament de serveis”.

Ens tornem a trobar de nou que aquest govern, sorgit fruit d’un pacte de perdedors, no té ni idees ni projectes propis i estan constantment fent oposició de l’oposició”, ha lamentat Meritxell Roigé, tot alertant que “si el nou alcalde no té cap escrúpol en mentir descaradament, nosaltres sortirem a defensar-nos de tots els atacs rebuts, amb tota la informació i documentació”. D’altra banda, Roigé ha  demanat al nou govern que presentin el seu model i projecte de ciutat, perquè a hores d’ara “només estan presentant els nostres projectes”.“En comptes de governar estan tot el dia pendents de criticar tot allò que fem com a oposició”, ha reblat.

Retard en la inauguració de la nova sala del Museu de Tortosa

D’altra banda, la portaveu de Junts per Tortosa ha qüestionat el fet que el nou govern municipal estigui retardant la inauguració de la nova sala del Museu de Tortosa, que ja està enllestida des del passat mes de juny. “El passat mes de maig ja vam poder gaudir d’un concert a la nova sala i només quedava pendent instal·lar les obres dels pintors Antoni Casanova i Francesc Gimeno i de l’escultor Agustí Querol”, ha explicat Meritxell Roigé, qui ha demanat de nou “celeritat” i que no es retardi l’obertura per “allunyar-ho de l’anterior govern i atribuir-se una obra que no és seva”.

Tortosa, 2 d’agost de 2023