Junts per Tortosa escollirà l’alcaldable el 16 de gener en una assemblea extraordinària

El partit va aprovar ahir el reglament d’elecció del candidat/a a l’alcaldia per a les eleccions del maig

L’executiva de Junts per Tortosa va aprovar ahir a la tarda el reglament de l’elecció del candidat o candidata a l’alcaldia de Tortosa per a les eleccions municipals del 2023. D’aquesta manera, la formació local comença els preparatius per a les eleccions municipals per als comicis del 28 de maig.

El proper 16 de gener de 2023 es durà a terme una assemblea extraordinària de Junts per Tortosa amb una única votació per escollir el candidat/a a l’alcaldia de Tortosa. En resultarà escollida la persona més votada. Podran presentar candidatura totes aquelles persones que compleixin amb una antiguitat mínima de 6 mesos com a militants de Junts per Tortosa. En la votació, que es durà a terme de forma presencial en urna, hi podran participar tots els militants de la formació municipalista.

El secretari general de Junts per Tortosa, Roger Pedret, ha explicat que “el procés de primàries és molt important per a nosaltres, perquè són els militants els qui tenen la paraula i prenen la decisió”. “Amb aquest procés escollirem la persona que encapçalarà la llista i des de Junts per Tortosa ens posarem a treballar per tal de revalidar l’alcaldia, perquè som conscients que s’ha fet molt bona feina durant aquest mandat, però sabem que encara en queda més per fer i volem seguir transformant Tortosa”, ha afegit Pedret.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ja va anunciar la seua voluntat de presentar-se al procés de primàries de Junts per Tortosa per tal de tornar a encapçalar la candidatura.